Voor 20:00 besteld? Zelfde dag verzonden | Gratis verzending vanaf €30,-

Als online influencer en ondernemer begrijp je hoe belangrijk sponsored content en brand collaborations zijn. Zij vormen de basis zodat jij kan doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Maar ze vormen niet de enige basis.

Door je eigen producten te maken groei je van influencer uit naar een merk. Als fashion of beauty influencer betekent dit al gauw dat je een eigen fashion label start. Dit kan met haute couture, maar ook met toegankelijke items waarin de mogelijkheden eindeloos zijn: jurkjes, tassen, schoenen, sierraden of een combinatie hiervan. Ze behoren allemaal tot de mogelijkheden om jouw eigen merk te creëren.

Wij begrijpen goed dat het maken van een kledinglijn niet eenvoudig is. Het ontwerp, de productie, de verkoop, de dagelijkse verzendingen en retourneringen. Het zijn allemaal stappen die veel tijd en energie kosten.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige kleding voor influencers. Wij hebben het proces voor je klaar staan en kunnen je helpen jouw kledinglijn in korte tijd te realiseren. Zonder een investering vooraf.

Wat kun je van ons verwachten?

Samen met een team van designers kijken we naar jouw persoonlijke stijl en ambities en vertalen die naar jouw unieke label. Jouw kledinglijn moet in onze beleving aansluiten bij jouw behoeftes en die van je volgers. Hiervoor gaan we eerst een stap terug in het proces en analyseren we factoren zoals: achtergrond, volgers, potentiële doelgroep, persoonlijke stijl, beleving, beoogde uitstraling en concurrentie.

Voor Vera Camilla betekende dit dat we gestart zijn met het ontwerpen van een nieuw logo. Het nieuwe logo bevat een afdruk van haar gezicht, geaccentueerd door de lippen en de haarlok.

De volgende stap is het ontwerpen van de fashion items die aansluiten bij jouw stijl: het design, de prints, de stofselectie. In de collectie van Vera heeft dit geresulteerd in toegankelijke items, maar wel met leuke details zoals het opgekrulde mouwtje bij het t-shirt en de laaghangende schouders bij de sweater. In de fotoshoot en op de webshop komen alle losse onderdelen vervolgens samen.

Graag denken we mee wat we voor jou kunnen doen. Neem contact met ons op via rene@favorees.nl of 06 24 63 22 16.

Groet, Favorees.