Voor 20:00 besteld? Zelfde dag verzonden | Gratis verzending vanaf €30,-

Ben jij influencer? Klik hier.

Er vindt een duidelijke verschuiving plaats in de modewereld. Naast massaproductie van de grote merken ontstaan er nieuwe merken die aansluiten bij een kleinere, meer persoonlijke doelgroep.

Nieuwe, gepersonaliseerde merken die zijn geïnspireerd door volgers en gemaakt door jouw favoriete influencer. Merken die aansluiten op jouw persoonlijke stijl. Gestart in 2016 en volledig van Nederlandse bodem zijn wij met trots de enige online webshop waar jij deze items van jouw favoriete influencers bestelt.

Alle items in onze shop worden met zorg en passie in Europa ontworpen en gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent met jouw aankoop, want als jij blij bent zijn wij dat ook. Zo hoef jij alleen maar te beslissen over de leukste items voor in jouw kledingkast. En doen wij wat we leuk vinden: de mooiste influencer items rechtstreeks bij jouw thuis bezorgen. 

Heb je vragen over onze collecties of andere vragen? Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via klantenservice@favorees.nl.

Groet, Favorees.